Yes, this is me 😊, Welkom bij Eva Juwelen!

Ik ben Eva, getrouwd met Dimitri, samen hebben we 3 zonen en ik werk in een HR-bedrijf. Mijn handen meer dan vol dus, en ook mijn virtuele winkel run ik volledig zelf. Van het zorgvuldig uitkiezen van de materialen tot het maken van de juwelen, foto's nemen, social media, website maken en onderhouden, pakjes versturen... . Een hele klus, maar zó fijn om te doen!

Een vrouw kan geen juwelen genoeg hebben, toch? Ik draag zelf heel graag oorbellen, en wissel ook graag af. Bij elke outfit een passend paartje, herkenbaar? Op een dag besloot ik om zelf eens een paar oorbellen te maken, dat lukte beter dan verwacht en de bal ging aan het rollen. Van elk paar oorbellen zijn slechts enkele exemplaren beschikbaar, je bent dus zeker dat je hier een uniek juweeltje vindt. Ze zijn stuk voor stuk door mezelf gemaakt, met uitzondering van de kleine oorstekertjes, die zijn met de grootste zorg uitgekozen.

Het is zo belangrijk om je goed te voelen in je vel (daily reminder to myself πŸ˜‰), en als ik daar mijn klein steentje kan bijdragen in de vorm van leuke oorbellen, dan maakt me dat oprecht gelukkig.

Snuister, kijk, vergelijk en kies je geliefkoosde juwelen. ⭐And shine, because you're worth it ⭐

 

Veel liefs,

Eva

 

PS: En weet je, bij elke bestelling doe ik als kleine ondernemer een little happy dance van contentement!