Hoe wordt mijn pakje verstuurd?

Je bestelling wordt verstuurd in een brievenbusdoosje en zal geleverd worden door BPost. Op die manier kost een standaard verzending in België €5,50 per bestelling. Woon je in een gemeente met postcode 9940, dan is de verzending gratis (klik bij de bestelling dan op 'gratis ophalen in Sleidinge', en ik breng je pakje gratis tot bij jou). Bij bestellingen vanaf €75 neem ik de verzendkost op mij. 

Verzendingen naar Nederland zijn ook mogelijk.

 

Wat is de levertermijn van mijn bestelling?

Ik maak alle oorbellen zelf, bovenop mijn fulltime job. Dat betekent dat ik geen beloftes kan maken rond levertermijnen. In normale omstandigheden reken je op een 3 à 5-tal werkdagen tot je je pakje ontvangt. Vergeef het mij als dit in drukkere periodes iets langer duurt, ik beloof dat ik mijn best doe om je bestelling zo snel mogelijk tot bij jou te krijgen. 

 

Hoe blijven mijn juweeltjes het langst mooi?

Het is niet abnormaal dat je juwelen na een tijdje wat verkleuren. Verkleuring is een natuurlijk proces en hangt af van de zuurtegraad van je huid of het blootstellen aan lucht, licht en water. Het is niet aan te raden om je juwelen in contact te brengen met water, chemicaliën, parfum en/of douchegel. Juwelen bewaar je best niet op vochtige plaatsen zoals de badkamer, maar liefst wel in een afgesloten doosje of zakje waar geen lucht en licht aan kan. Je kan je juwelen het best poetsen met een zilverpoetsdoekje, tandpasta of lauw water met citroen.

 

Kan ik mijn bestelling terugsturen indien ze mij niet bevalt?

Omwille van hygiënische redenen kan ik enkel de juwelen in de originele, ongeopende verpakking terugnemen. Gedragen juwelen worden niet meer teruggenomen. I'm very sorry, bedankt voor je begrip!

 

Uit welk materiaal zijn de oorbellen gemaakt?

Alle oorbellen zijn gemaakt uit nikkelvrij verguld metaal (in zilver-of goudkleur). Andere materialen die ik gebruik zijn onder andere hars, acryl, polymeerklei en hout.

 

Kan ik de juwelen ook ergens live bekijken?

Dat kan zeker, in de verschillende verkooppunten. Een lijst van de verkooppunten kan je hier vinden.